Wyjątkowy koncert akustyczny zespołu GRAFIT Cover Band!

GRAFIT Cover Band w doskonale znanym i lubianym koncercie „Unplugged”. Zapoczątkowana przez telewizję MTV seria koncertów „Unplugged” odniosła ogromny sukces i została entuzjastycznie przyjęta w każdym kraju na świecie. W tej wyjątkowej formule swoją twórczość zaprezentowali między innymi: Bon Jovi, Eric Clapton, Pearl Jam oraz Hey, Kayah czy Kult. Już dziś możesz uczestniczyć w takim koncercie! Zagramy w 100% na żywo dla Ciebie i dla Twoich Gości najbardziej znane światowe przeboje w wersjach akustycznych. Podczas koncertu użyjemy najwyższej klasy instrumentów akustycznych oraz stworzymy specyficzny klimat koncertów

„bez prądu”.

Dla kogo i gdzie?

Jeśli chcesz ukoronować swoje wydarzenie wyjątkowym występem muzycznym lub też zapewnić spokojną, a przy tym nietuzinkową oprawę muzyczną wieczoru, to koncert „GRAFIT Cover Band Unplugged” jest tym czego szukasz. Koncert akustyczny jest polecanym wyborem szczególnie dla Właścicieli kameralnych restauracji oraz kawiarni, którzy szukają subtelnej oprawy muzycznej na bardzo wysokim poziomie.

Warunki techniczne

Aby koncert mógł dojść do skutku konieczne będzie spełnienie ridera technicznego (do pobrania tutaj). Możesz też skorzystać z naszego sprzętu technicznego i nagłośnieniowego. Dysponujemy najbardziej zaawansowanym sprzętem muzycznym na rynku. Korzystamy z liniowych systemów nagłośnieniowych, cyfrowego sprzętu sterującego oraz dynamicznego oświetlenia. Zapewniamy też pełne wsparcie techniczne. Koncert trwa powyżej dwóch godzin zegarowych i może zostać dodatkowo wydłużony o ewentualne bisy.

*W przypadku organizacji koncertu zleceniodawca zobowiązany jest zapewnić przestronne, suche i ogrzewane pomieszczenie dla zespołu GRAFIT Cover Band oraz członków ekipy technicznej, które umożliwi uprzednie przygotowanie się do koncertu i krótki odpoczynek po jego zakończeniu. Szczegóły dostępne w riderze technicznym GRAFIT Cover Band.

Dysponujemy własnym środkiem transportu i docieramy w każdy zakątek kraju (i nie tylko!!!). Do ceny oprawy muzycznej należy doliczyć koszt dojazdu i transportu sprzętu, który wynosi 1,60zł/km licząc dojazd w dwie strony.