GRAFIT Cover Band zagra Twój wymarzony koncert!

Czy marzyłeś o tym, by choć raz uczestniczyć w koncercie The Beatles lub innej legendarnej grupy lat 70-tych & 80-tych? Czy znasz niezapomniane przeboje grupy Abba? A może jesteś fanem złotego składu Maanam'u? Już dziś możesz zaprosić nas i zorganizować niezapomniane „tribute show”, które przeniesie Cię na koncert Twojej ulubionej grupy muzycznej. W ofercie wybrane koncerty tematyczne, wykonywane w 100% na żywo przez GRAFIT Cover Band:

ABBA SHOW

Przegląd najbardziej znanych utworów szwedzkiej grupy Abba. Starannie przygotowane show, które zabierze publiczność do złotych lat muzyki disco. Specjalna stylizacja i dobrany ubiór muzyków sprawią, że poczujesz się jakbyś naprawdę trafił na koncert legendarnej grupy Abba.

BACK TO THE PAST

czyli szalona podróż do złotych lat 70-tych, 80-tych & 90-tych

Koncert, podczas, którego publiczność przebędzie muzyczną podróż od początku lat 70-tych aż do wczesnych lat 90-tych. W programie usłyszycie między innymi utwory Beatlesów, Boney M, Dire Straits czy Tiny Turner.

BEATS OF FREEDOM

Przegląd utworów najbardziej znanych zespołów muzycznych czasów PRL-u. Podczas koncertu zabrzmią między innymi utwory Bajmu, Budki Suflera, Lady Pank, Lombardu, Maryli Rodowicz, Perfectu czy Oddziału Zamkniętego. Polska muzyka w najlepszym wydaniu!

HITY NA CZASIE

Koncert muzyki radiowej. W programie przegląd muzyki najbardziej docenianych, współczesnych artystów polskich i zagranicznych. Podczas koncertu nie zabraknie nowoczesnych efektów świetlnych i pirotechnicznych.

THE BEST OF MAANAM (NOWOŚĆ!!!)

Koncert poświęcony twórczości jednego z najlepszych polskich zespołów rockowych. W programie wszystkie najbardziej znane utwory, takie jak: „Cykady na cykladach”, „Kocham cię kochanie moje”, „O! Nie rób tyle hałasu”, „Wyjątkowo zimny maj” i wiele innych. Koncert swoją stylistyką nawiązuje do niezapomnianego występu Maanamu pt. „The best of” z 1994 roku.

ZORGANIZUJ KONCERT SPECJALNY*

*Możemy również przygotować Twoje wymarzone „tribute show” poświęcone dowolnej tematyce lub gatunkowi muzycznemu. Opracowanie specjalnego „tribute show” należy powierzyć nam z minimum 4-miesięcznym wyprzedzeniem.

Warunki techniczne

Aby koncert mógł dojść do skutku konieczne będzie spełnienie ridera technicznego (do pobrania tutaj). Możesz też skorzystać z naszego sprzętu technicznego i nagłośnieniowego. Dysponujemy najbardziej zaawansowanym sprzętem muzycznym na rynku. Korzystamy z liniowych systemów nagłośnieniowych, cyfrowego sprzętu sterującego oraz dynamicznego oświetlenia. Zapewniamy też pełne wsparcie techniczne. Każdy z wyżej wymienionych koncertów trwa powyżej dwóch godzin zegarowych i może zostać dodatkowo wydłużony o ewentualne bisy.

*W przypadku organizacji koncertu zleceniodawca zobowiązany jest zapewnić przestronne, suche i ogrzewane pomieszczenie dla zespołu GRAFIT Cover Band oraz członków ekipy technicznej, które umożliwi uprzednie przygotowanie się do koncertu i krótki odpoczynek po jego zakończeniu. Szczegóły dostępne w riderze technicznym GRAFIT Cover Band.

Docieramy do każdego punktu w Polsce i nie tylko. Dysponujemy własnym transportem. Do ceny usługi należy doliczyć koszt dojazdu i transportu sprzętu, który wynosi 1,60zł/km licząc dojazd w dwie strony.