GRAFIT Cover Band tworzy pięcioro zawodowych muzyków:

Klaudia, Adrian, Krzysiek, Piotr & Łukasz.

Zespół wykonuje największe przeboje muzyki polskiej i zagranicznej, czyli tzw. covery. Muzycy obcują z
wieloma gatunkami muzycznymi, dzięki czemu GRAFIT Cover Band sprawdzi się przy każdej ważnej dla
Ciebie okazji: na dancingu, imprezie firmowej, uroczystym balu, ale także na Twoim wymarzonym przyjęciu
weselnym.

Nikt nie może przejść obojętnie obok naszego SHOW. To niewątpliwie dzięki temu, że muzyka jest
naszą pasją, w którą wkładamy mnóstwo serca i energii. Gwarantujemy, że z nami Twoja impreza będzie
udana i niezapomniana!

Zachęcamy do zapoznania się z wybranymi recenzjami naszych występów.

"Dziękujemy za cudowną i niezapomnianą zabawę podczas naszego wesela. Można napisać wiele, ale Grafit jest na prawdę zespołem grającym świetną muzykę, wokal jest niezapomniany, a przy tym jest stworzony przez świetnych ludzi, z którymi spędzanie czasu to sama przyjemność."

Agata&Adam

"Dziękujemy za cudowną zabawę. Było wyśmienicie. Zdecydowanie polecamy Grafit! :-)"

Asia&Jarek

"Bardzo dziękujemy za wspólną zabawę, było świetnie! Zdecydowanie polecamy wszystkim którzy lubią bawić się przy profesjonalnej oprawie muzycznej :-)”

Kasia&Kuba

"Bardzo dziękujemy za 2 dni wspólnej zabawy. Jesteście fantastycznymi ludźmi i najlepszym zespołem jaki można sobie wymarzyć. Dziękujemy i mamy nadzieje że jeszcze się zobaczymy."

Kinga&Daniel

"Fantastyczna zabawa od początku do końca :-) Dziękujemy Wam za super klimat i mamy nadzieję, że uda nam sie spotkac wcześniej niż na srebrnych godach :-)"

Małgosia&Michał

Chcemy Wam serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę muzyczna na naszym weselu, było po prostu niesamowicie :-) 100% zadowolenia. Jeszcze nie widziałem wesela gdzie siedziały max. 3 osoby, a reszta tańczyła i bawiła się tak chętnie. To wszystko moi drodzy dzięki Wam! Wasze podejście, energia i repertuar po prostu strzał w dziesiątkę, tak jak i oczepiny (zabawy świetne i w dobrym guście). Wszyscy, z którymi rozmawialiśmy chwalili Was niesamowicie :-) Rozkręciliście zabawę, która trwała do samego końca. Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni i wdzięczni, że tak wspaniały zespół mógł u nas zagrać. Życzymy Wam samych sukcesów, jesteście super zespołem młodych i utalentowanych osób.

Agnieszka&Konrad

"Dziękujemy bardzo za udaną zabawę, było wspaniale i wszystko dostosowane pod nas :-) Goście bardzo chwalili muzykę i z każdej strony widać było talent, zaangażowanie, profesjonalizm doprawiony poczuciem humoru. Lepiej trafić nie mogliśmy. Dziękujemy, pozdrawiamy i życzymy sukcesów (nie tylko na weselnych polach)!"

Emilia&Jakub

"Serdecznie dziękujemy za naprawdę świetną zabawę na Naszym weselu. Cały zespół mega zaangażowany do samego końca imprezy, wkładają całe serce w to, co robią. My jak i nasi goście byliśmy bardzo zadowoleni, muzyka zróżnicowana, zabawy i biesiada przy stołach podrywała z krzeseł. Długo będziemy wspominać takich Muzykantów i to co dla nas zrobiliście:) Tak trzymajcie! Pozdrawiamy :-)"

Magda&Mateusz

"Thank you so much for a wonderful atmosphere you've created for us. It was awesome :-)"