GRAFIT Cover Band na Waszym weselu!

Szukacie zespołu, który sprawi, że Wasze przyjęcie weselne będzie absolutnie niepowtarzalne? Właśnie go znaleźliście! Wiemy, że ten dzień jest dla Was dniem wyjątkowym. Poprowadzimy Waszą uroczystość weselną z odpowiednią starannością i sprawimy, że goście nie będą mieli ochoty schodzić z parkietu. Nie obawiajcie się o właściwości akustyczne i techniczne sali weselnej. Dysponujemy najwyższej jakości sprzętem nagłośnieniowym i technicznym, który sprawdzi się w każdych warunkach i umożliwi Waszym gościom
najlepszy odbiór muzyki.

Jak to wszystko się odbywa?

Wasz wielki dzień rozpoczniemy tradycyjnym powitaniem przed sceną. Zagramy dla Was na tradycyjnych instrumentach. Po przywitaniu zajmiecie swoje miejsca za stołami i jako nowożeńcy rozpoczniecie celebrację swojego przyjęcia. Zabawa musi być oczywiście głośna i radosna! Zadbamy więc o odpowiednie ułożenie repertuaru (dysponujemy bogatym zasobem ponad 400 utworów), poprowadzimy zabawy taneczne, a także umilimy czas gościom weselnym tradycyjnymi toastami za stołami. Aby dotrwać do końca wesela, będziecie musieli skosztować gorących dań szefa kuchni. Będą to jednak jedyne momenty na całym weselu, w których parkiet będzie pusty. Zespół przestanie grać, a w tle pojawi się spokojna muzyka, z odpowiednio dobranych płyt. Standardowo bloki muzyczne trwają 50min. - 1 godz. Po tym czasie następuje krótka przerwa (20 minut). Tuż po północy rozpoczniemy natomiast tradycyjne oczepiny. Wesele z naszym zespołem potrwa do wczesnych godzin porannych, a każdy gość wyjdzie z niego w pełni zadowolony!

Zarezerwuj nas na swoje wesele

Rezerwację interesującego Was terminu potwierdzimy podpisaniem umowy. Umowę można podpisać w siedzibie zespołu (po uprzednim umówieniu się) lub też drogą pocztową. W tym drugim przypadku najpierw prosimy o przesłanie zeskanowanego dowodu tożsamości osoby, z którą zawieramy umowę. Następnie wysyłamy do Was dwa podpisane egzemplarze umowy i czekamy na podpisanie i zwrot jednego z nich. Zarezerwowanie terminu wymaga też wniesienia zadatku, który nie przekracza jednak 30% wartości uzgodnionego wynagrodzenia.

Dojazd i transport sprzętu

Mieszkacie daleko od nas, a wesele odbywa się w drugim końcu kraju? Oczywiście dojedziemy! Dysponujemy własnym środkiem transportu i bezproblemowo docieramy w każdy zakątek Polski. Przy odległościach powyżej 70 kilometrów konieczne jest zapewnienie noclegu dla członków zespołu.