GRAFIT Cover Band zapewni niezapomnianą oprawę uroczystego balu lub studniówki!

Doskonale rozumiemy, że uroczyste bale wymagają odpowiedniej oprawy muzycznej i konferansjerskiej. Jeśli chcesz, zaskoczyć swoich gości wysokim poziomem tej oprawy dokonałeś właściwego wyboru! GRAFIT Cover Band sprosta wyzwaniu i sprawi, że każdy z gości poczuje się jak na wyjątkowej gali. Pomożemy Ci w starannej realizacji programu uroczystości. Dysponujemy profesjonalnym sprzętem konferansjerskim (statywy oraz konferansjerskie mikrofony przewodowe i bezprzewodowe). Zapewniamy też pełną obsługę techniczną. Stonowane, a zarazem dynamiczne oświetlenie i doskonale zestrojone nagłośnienie, w połączeniu z odpowiednio dobranym repertuarem dadzą wymarzony efekt.

Jak to się odbywa?

Twój uroczysty bal rozpocznie się od godziny 20:00 (jeśli interesuje Cię inna godzina, jesteśmy otwarci na propozycje programowe) i potrwa aż do wczesnych godzin rannych. Uroczystość rozpocznie oficjalne powitanie i krótki program audio-wizualny. Jako jeden z nielicznych zespołów zapewniamy wsparcie techniczne podczas ceremonii otwarcia. Niedługo po uroczystym otwarciu balu goście będą mogli zatańczyć przy złotych przebojach i najnowszych hitach radiowych. Podczas zabawy goście usłyszą zarówno taneczne utwory z szeroko-pojętego gatunku disco, jak też spokojne ballady.

Odległość nie stanowi dla nas żadnego problemu. Dysponujemy własnym środkiem transportu i docieramy w każdy zakątek kraju (i nie tylko!!!). Do ceny oprawy muzycznej należy doliczyć koszt dojazdu i transportu sprzętu, który wynosi 1,60zł/km licząc dojazd w dwie strony. Przy odległościach powyżej 70 kilometrów konieczne jest zapewnienie noclegu dla członków zespołu.