GRAFIT Cover Band consists of five professional musicians:

Claudia, Adrian, Kris, Peter & Luke.

The band performs the greatest hits of Polish and foreign music. Musicians associate with many musical genres, making
GRAFIT Cover Band the best choice at every important occasion for you: on a dance, company party, a formal
ball, and also on your dream wedding reception.

Nobody can experience our show indifferently. This is
undoubtedly due to the fact that music is our passion, we put heart and soul into our concert. In addition, we
guarantee that with us your event will be successful and memorable!

We invite you to read some of our customers' reviews (available in Polish):

"Dziękujemy za cudowną i niezapomnianą zabawę podczas naszego wesela. Można napisać wiele, ale Grafit jest na prawdę zespołem grającym świetną muzykę, wokal jest niezapomniany, a przy tym jest stworzony przez świetnych ludzi, z którymi spędzanie czasu to sama przyjemność."

Agata&Adam

"Dziękujemy za cudowną zabawę. Było wyśmienicie. Zdecydowanie polecamy Grafit! :-)"

Asia&Jarek

"Bardzo dziękujemy za wspólną zabawę, było świetnie! Zdecydowanie polecamy wszystkim którzy lubią bawić się przy profesjonalnej oprawie muzycznej :-)”

Kasia&Kuba

"Bardzo dziękujemy za 2 dni wspólnej zabawy. Jesteście fantastycznymi ludźmi i najlepszym zespołem jaki można sobie wymarzyć. Dziękujemy i mamy nadzieje że jeszcze się zobaczymy."

Kinga&Daniel

"Fantastyczna zabawa od początku do końca :-) Dziękujemy Wam za super klimat i mamy nadzieję, że uda nam sie spotkac wcześniej niż na srebrnych godach :-)"

Małgosia&Michał

Chcemy Wam serdecznie podziękować za wspaniałą oprawę muzyczna na naszym weselu, było po prostu niesamowicie :-) 100% zadowolenia. Jeszcze nie widziałem wesela gdzie siedziały max. 3 osoby, a reszta tańczyła i bawiła się tak chętnie. To wszystko moi drodzy dzięki Wam! Wasze podejście, energia i repertuar po prostu strzał w dziesiątkę, tak jak i oczepiny (zabawy świetne i w dobrym guście). Wszyscy, z którymi rozmawialiśmy chwalili Was niesamowicie :-) Rozkręciliście zabawę, która trwała do samego końca. Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni i wdzięczni, że tak wspaniały zespół mógł u nas zagrać. Życzymy Wam samych sukcesów, jesteście super zespołem młodych i utalentowanych osób.

Agnieszka&Konrad

"Dziękujemy bardzo za udaną zabawę, było wspaniale i wszystko dostosowane pod nas :-) Goście bardzo chwalili muzykę i z każdej strony widać było talent, zaangażowanie, profesjonalizm doprawiony poczuciem humoru. Lepiej trafić nie mogliśmy. Dziękujemy, pozdrawiamy i życzymy sukcesów (nie tylko na weselnych polach)!"

Emilia&Jakub

"Serdecznie dziękujemy za naprawdę świetną zabawę na Naszym weselu. Cały zespół mega zaangażowany do samego końca imprezy, wkładają całe serce w to, co robią. My jak i nasi goście byliśmy bardzo zadowoleni, muzyka zróżnicowana, zabawy i biesiada przy stołach podrywała z krzeseł. Długo będziemy wspominać takich Muzykantów i to co dla nas zrobiliście:) Tak trzymajcie! Pozdrawiamy :-)"

Magda&Mateusz

"Najwspanialszy zespół jaki mogliśmy sobie wymarzyć. Wszyscy byli zachwyceni i świetnie się bawili. Wprost nie dało się zejść z parkietu."

Patrycja&Piotr

gallery/logo4